Vill berätta mer

Skeakommun_storytelling2013”Jag måste medge att jag var skeptisk innan kursen, storytelling och berättande kändes så abstrakt, men nu förstår jag verkligen vilket användbart och effektivt verktyg det är när jag ska informera andra!”

”Det här har väckt min lust att få berätta och skriva mer, och att lita på att jag har något att säga.”

”Nu ser jag berättelser nästan överallt, det är som att poletten har trillat ner”.

Ungefär så lät det vid utvärderingen av den andra kursdagen i corporate storytelling, som vi höll med deltagare från Skellefteå kommun.

Själv fick jag under den här kreativa dagen både skratta och gråta under till deltagarnas berättelser om alltifrån 25-årsjubileum, träproduktion och nykterhetsivrande präster till roliga timmen, tillhörighet, folkmord, stadsplanering och ovanlig faderskärlek.

Har vi inte världens bästa jobb?